Η Καλαμπάκα γυρίζει στην αναλογική TV!

7 Ιανουαρίου, 2016 13:09 Επιμέλεια: /

analogiko sima)

Ειδική  έλαβε ο δήμος Καλαμπάκας από την Εθνική Επιτροπή έλαβε ο Δήμος Καλαμπάκας προκειμένου να έχουν οι κάτοικοι της περιοχής πρό­σβαση στην τηλεόραση. Όπως είναι ήδη γνωστό, η περιοχή της Καλαμπάκας δεν καλύπτεται πλήρως με ψηφιακό σήμα και ΒΗ στα δεκάδες υπομνήματα αλλά και κατά τις επαφές με τη Digea, δεν βρέθηκε λύση. Ο δήμος επέστρεψε στην αναλογική τηλεόραση με την ανοχή της ΕΕΤΤ. Η ανεξάρ­τητη αρχή έχει ήδη ενημερώσει όλους τους δήμους της χώρας για τη διακοπή των αναλογικών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος, στην περίπτωση όμως της Καλαμπάκας και λόγω της έκτα­σης του προβλήματος, έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχιση της αναλογικής μετάδοσης για ένα διάστημα ακόμη. Ο δήμος ανέφερε πως το κόστος για την τοποθέτηση ψηφιακών gap fillers ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, κάτι που είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του. Θυμίζουμε επίσης πως η ΕΡΤ έλαβε την άδεια της ΕΕΤΤ να εκπέμπει αναλογικά τα προγράμματά της στις παραμε­θόριες περιοχές, μέχρι να ολοκληρωθεί το στήσιμο του ψηφιακού της δικτύου, με το οποίο θα καλύπτει το 98% της χώρας και όχι μόνο του πληθυσμού.

Μιλώντας στην στήλη μας ο αρμόδιος δημοτικός Σύμβουλος κος Ντελλής ανέφερε πως ο δήμος είχε καταθέσει αίτηση το περασμένο Καλοκαίρι και είχε λάβει την διαβεβαίωση ότι θα του διδόταν χρόνος για αναλογική εκπομπή.

Η διάρκεια αυτή μπορεί να ξεπεράσει και τα δύο χρόνια παράταση στην αναλογική εκπομπή.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.