«Η Καλαμπάκα δε θα γίνει Ειδομένη»

12 Μαρτίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

_DSC8771_DCE

Τι αποφάσισε  το Δημοτικό Συμβούλιο  στην χθεσινή του συνεδρία αναφορικά με το προσφυγικό και την πιθανότητα να φιλοξενήσει η περιοχή  πρόσφυγες ;  Λοιπόν , το Δ.Σ κατά πλειοψηφία και με λίγα λόγια  είπε  ότι η Καλαμπάκα  δε θα γίνει Ειδομένη !!! Να σημειωθεί  ότι το  ψήφισμα  που κατέθεσε ο Δήμαρχος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία αφού η  κ. Χαρτοπούλου κατέθεσε δική της πρόταση  , ο κ.  Κεραμίδας  επίσης  δική του πρόταση , όπως  και ο κ.   Ζιάκας ,  ενώ η πρόταση του κου  Σακελαρίου  υπερψηφίστηκε από την δημοτική ομάδα της παράταξής του . Ωστόσο εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι τα όσα είπαν οι παράγοντες του τοπικού τουρισμού για τις επιπτώσεις  αλλά και η πρόταση ιδιώτη  να φιλοξενήσει στην επιχείρησή του 500  πρόσφυγες !!! Ενδιαφέροντα πράγματι !!!

sinanis+siriza

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Το μόνο επιχείρημα που δεν ακούστηκε είναι ότι οι Νεάντερταλ εξαφανίστηκαν σταδιακά από την Ευρώπη από τους μετανάστες της Αφρικής……….

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.