Η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας

10 Αυγούστου, 2017 14:00 Επιμέλεια: /

koniordoy dimarxeio (24)

Δεύτερος σταθμός της επισκέψεως της Υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου ήταν το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Σινάνη.

Ο κος Σινάνης επιφύλαξε θερμή υποδοχή στην Υπουργό και την έκανε μια μικρή ενημέρωση για τον Δήμο Καλαμπάκας.

Έθεσε και αυτός  το θέμα του Σπηλαίου και του Μουσείου της Θεόπετρας , ενημερώνοντας την κα Κονιόρδου ότι επιβάλλεται η λειτουργία των δύο αυτών μνημείων.

Ο κος Σινάνης μίλησε για την άψογη συνεργασία του Δήμου Καλαμπάκας με την Κυβέρνηση και χάρισε στην Υπουργό μια ασημένια εικόνα η οποία απεικονίζει την Παναγία και τον Χριστό , εικόνα αντίγραφο που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Η κα Υπουργός ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Γραφείο Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας.

Ενθουσιασμένη η κα Κονιόρδου από αυτό που αντίκρισε υποσχέθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κανονίσει ακόμη μια επίσκεψη στην Καλαμπάκα για να δει και άλλα μνημεία όπως το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού Δολιανών.

Αμέσως μετά η κα Κονιόρδου ξεκίνησε για τα Μετέωρα όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου όπου την Υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων ( Τοποτηρητής της Μητρόπολης ) κκ. Μάξιμος.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.