Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

5 Σεπτεμβρίου, 2015 10:49 Επιμέλεια: /

Αχιλλέας Κανταρτζής_DCE

Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη:

Δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτή.

Καΐκης Γεώργιος του Ευαγγέλου:

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικό Σύμβουλο Τρικκαίων.

Μπακάση Βασιλική του Ηλία:

Είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ) , μέλος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ.

Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάο:

Είναι 37 ετών, Μηχανολόγος Μηχανικός , απόφοιτος του ΕΜΠ , μέλος του ΤΕΕ και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας

Είναι συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ . Έχει δραστηριοποιηθεί στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και συνεχίζει να δραστηριοποιείται σταθερά δίπλα στο ΚΚΕ .

Τσιάμης Αθανάσιο του Αποστόλου:

Είναι Οικονομολόγος-Λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας  Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Τρικάλων , αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνών και επικεφαλής  της γραμματείας της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. στα Τρίκαλα. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ

Καπέτη Γεωργία του Παντελή:

Είναι 29 ετών, εκπαιδευτικός – φιλόλογος , πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας(ΟΙΕΛΕ). Στέλεχος του ΚΚΕ

Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ , διετέλεσε Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Γεωργία Καπέτη_DCE Γιώργος Καϊκης_DCE Μπακάση Βάσω_DCE Ντουρλιός Λάμπρος_DCE Τσιάμης Θανάσης_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.