Η «οικογένεια» του ΑΣ Μετέωρα στηρίζει τον Σύλλογο “Φλόγα”…

admin
admin
29 Νοεμβρίου 2016, 11:56

Μια πολύ τρυφερή και γλυκιά συνεργασία  ξεκινά  από σήμερα και θα διαρκέσει καθ’ όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου της Καλαμπάκας του Α.Σ Μετέωρα και του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Η οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Μετέωρα, ήρθε σε άμεση συνεννόηση με τον Σύλλογο “Φλόγα” και δίχως δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος, με τις δυνάμεις που διαθέτει, συμβάλλοντας στη συνέχιση του σπουδαίου έργου και της τεράστιας προσφοράς προς τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένα αθλητικό σωματείο, όπως τα Μετέωρα και μια πόλη όπως η Καλαμπάκα.

Η συνεργασία είναι απλή, αλλά ιδιαιτέρως ουσιαστική. Θα υπάρχει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» και σε διαφορές εκδηλώσεις της ομάδος, ένα ειδικό κουτί της “Φλόγας” στο οποίο, ο καθένας, μπορεί να προσφέρει από το υστέρημά του ότι επιθυμεί.

Στόχος να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, με σκοπό την προσφορά ουσιαστικής βοήθειας και στήριξης της “Φλόγας”.

Λίγα λόγια για την “Φλόγα»”

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

“Είμαστε δίπλα στις οικογένειες, μοιραζόμαστε τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους”.

 

“Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .