Η Ιερά Μονή Βαρλαάμ στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

1 Αυγούστου, 2016 13:32 Επιμέλεια: /

kentro ugeias

Για μια ακόμη φορά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Σεβαστό Γέροντα Ισίδωρο και σε όλους τους αγαπητούς πατέρες της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ, διότι είναι οι μόνοι που έμπρακτα στηρίζουν και ενισχύουν το Κ.Υγείας.

Συγκεκριμένα έχουν συμβάλει οικονομικά για την προμήθεια των απαραίτητων αντιδραστηρίων ώστε το Μικροβιολογικό εργαστήριο να λειτουργεί κανονικά προσφέροντας έτσι περισσότερες υπηρεσίες στους ασθενείς που προσέρχονται στο Κ.Υγείας.

Εγώ και οι εργαζόμενοι του Κ.Υγείας, αλλά και οι συμπολίτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής από καρδιάς τους Ευχαριστούμε θερμά.

Ο Ύψιστος να τους χαρίζει υγεία, φώτιση και μακροημέρευση.

 

Με εκτίμηση

ο Συντονιστής Διευθυντής του Π.Ε.Δ.Υ-Κ.Υ.Καλαμπάκας

 ΜΑΝΘΟΣ  ΣΩΤ. ΣΚΥΦΤΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.