Οι υδραυλικοί των Τρικάλων και της Καλαμπάκας επισκέφτηκαν την έκθεση “CLIMATHERM” στην Αθήνα

7 Μαρτίου, 2016 11:54 Επιμέλεια: /

1

Με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Νίκου Βαλομάνδρα.

Η επίσκεψη έγινε 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016 και επισκέφτηκαν την CLIMATHERM στην Αθήνα και το περίπτερο της INTERPLAST.  Ενημερώθηκαν στις νέες τεχνολογίες.

Επίσης επισκέφτηκαν και αρχαιολογικούς χώρους. Ξεναγήθηκαν στο Ζάππειο και στο Καλλιμάρμαρο παίρνοντας μία γεύση από πολιτισμό. Μαζί τους ήταν και η συντοπίτισσα – ξεναγός κ. Βασ. Γούλα.

Για τα τέλη Μαρτίου, έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου κατά την οποία θα γίνει και ενημέρωση από στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας για τη χρήση μηχανημάτων (POSS) για τις συναλλαγές με τους πελάτες, κάτι που θα θωρακίσει τον κλάδο από τους «πειρατές» που δρουν και στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Γιαγιάκο για την οικονομική υποστήριξη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.