Οι Υδραυλικοί συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

31 Μαρτίου, 2016 19:40 Επιμέλεια: /

ydraylikoi dimarxo (1)

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , πραγματοποιήθηκε πριν λίγο.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και η ατζέντα συζήτησης περιελάμβανε  τρία σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.

Το πρώτο σχετίζεται με την επέκταση του αγωγού Φυσικού Αερίου και στην πόλη της Καλαμπάκας , ένα θέμα που έχει ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό .

Πριν λίγους μήνες το Σωματείο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας όπου συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και πως μπορεί η Εταιρία Διαχείρισης ( ΕΠΑ ) να πειστεί η Διοίκηση να επεκτείνει το δίκτυο στην Καλαμπάκα. Οι Υδραυλικοί είχαν προτείνει στον κο Σινάνη  να γίνει μια μελέτη που θα καταγράφει τον  αριθμό των κατοικιών αλλά και επιχειρήσεων της Καλαμπάκας και να την παραδώσουν στον Διευθυντή της ΕΠΑ Θεσσαλίας κο Λεωνίδα Μπακούρα.

Τελικά αυτή η μελέτη έγινε και όλα τα στοιχεία εστάλησαν στην Εταιρία για να τα εξετάσει και να τα κοστολογήσει. Οι Υδραυλικοί θεωρούν ότι η Καλαμπάκα διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό καταναλωτών και μπορεί να πιέσει για την έλευση του αερίου.

Σε ότι αφορά τους καταναλωτές υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα που θα βοηθήσουν ώστε να μειωθεί αρκετά το κόστος σύνδεσης.

Να θυμίσουμε ότι στον  Δήμο Καλαμπάκας συστάθηκε Επιτροπή από Δημοτικούς Συμβούλους για να προωθήσουν το συγκεκριμένο θέμα.

Μιλώντας ο Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών κος Νίκος Βαλομάνδρας ανέφερε ότι έγινε και μια συνάντηση με την υπεύθυνη της ΕΠΑ κα Καλογήρου για το συγκεκριμένο θέμα και τα πράγματα μπορεί να πάνε καλά αν γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.

Το δεύτερο θέμα αφορούσε την απασχόληση εργαζομένων στον Δήμο Καλαμπάκας , εργαζομένων για υδραυλικές εργασίες. Ζήτησαν από τον κο Σινάνη όταν ο Δήμος έχει ανάγκες τέτοιων εργασιών καλό είναι να προτιμάει Αδειοδοτημένους  Επαγγελματίες Υδραυλικούς και για ασφάλεια , αλλά και για την ποιότητα εργασιών.

Τέλος οι Υδραυλικοί πρότειναν στον Δήμαρχο Καλαμπάκας να συνδιοργανώσουν μία εκδήλωση ( στην πόλη της Καλαμπάκας ) όπου θα βραβεύσουν τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κο Σιούφα.

Ο κος Σιούφας ήταν αυτός που βοήθησε ώστε τα Τρίκαλα να είναι μια από τις πρώτες πόλεις όπου έγινε η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου.


ydraylikoi dimarxo (2)

 

ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ-ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

1.  ΑΔΑΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2.  ΑΔΑΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3.   ΖΗΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4. ΖΙΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7. ΚΩΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8. ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

9. ΣΓΟΥΡΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

11. ΤΑΡΑΛΑΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

12. ΤΑΡΑΛΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

13. ΤΑΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

14. ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

15. ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.