Οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι ανοίγουν τους δρόμους για να φτάσουν στα ποιμνιοστάσια τους στο πρώην Δήμο Χασίων

16 Ιανουαρίου, 2017 11:33 Επιμέλεια: /

Untitled

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο η κατάσταση στη Καλαμπάκα λόγω τις χιονόπτωσης είναι αντιμετωπίσιμη ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο στους Οικισμούς του Δήμου καθώς το χιόνι ξεπερνά τους 40 πόντους.

Μάλιστα αίσθηση έκανε η παρέμβαση στο Ράδιο Σταγών του πρώην Αντιδήμαρχου κ. Καλτσούδα που κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Όπως μας στέλνουν αναγνώστες από τον πρώην Δήμο Χασίων οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι έχουν πάρει τη κατάσταση στα χέρια τους αφού με δικά τους μηχανήματα ανοίγουν τους δρόμους  για να φτάσουν στα ποιμνιοστάσια τους.

Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για συνέχιση της πυκνής χιονόπτωσης κάτι που σημαίνει ότι αναμένουν μια δύσκολη ημέρα σήμερα για το Δήμο.

Πάντως όπως τόνισε ο  Δήμαρχος Καλαμπάκας όποιος πολίτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα του Δήμου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.