Οι γιορτές και τα πανηγύρια του Τριημέρου του Αγίου Πνεύματος – Δείτε αναλυτικά

16 Ιουνίου, 2016 11:53 Επιμέλεια: /

kastraki agio pnevma 2014 (1)_DCE

Στην περιοχή μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  υπάρχουν πολλά πανηγύρια αλλά και πολλά εξωκκλήσια  και μοναστήρια  που εορτάζουν  .

Επίκεντρο σαφώς η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων , φυσικά το σπηλαιώδες  μονύδριο του Αγίου Πνεύματος  στο Καστράκι  αλλά και το παρεκκλήσι Αγίας Τριάδος Καλαμπάκας  .

Επίσης πανηγυρίζουν τα  χωριά  Αγία  Τριάδα ,  Ασπροκκλησιά και η Καστανιά όπου  στη θέση «Γκούρα» υπάρχει το εξωκκλήσι  του Αγίου Πνεύματος   .

Επίσης  έχουμε το πανηγύρι στη θέση  «Βουτάδες»  Μεγάλης Κερασιάς όπου μετά την Θεία Λειτουργία προσφέρεται  φαγητό σε καζάνι (ανήμερα του Αγίου Πνεύματος)  αλλά και  το πανηγύρι στην παλιά Κουτσούφλιανη  (Πλατάνιστος ) που λειτουργεί σαν αντάμωμα των απανταχού Κουτσοφλιανιτών( ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στις 9 το πρωί) όπως επίσης και στο Σκεπάρι όπου μετά τέλος της λειτουργίας την Κυριακή 19 Ιουνίου θα μοιραστεί κριθαράκι με προβατίνα.

Χρόνια πολλά και το Άγιο Πνεύμα να μας έχει υπό την σκέπη του !!!

Για οποιαδήποτε άλλες εκδηλώσεις να ενημερώσουμε πως δεν μας έχει αποσταλεί ανακοίνωση

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.