Οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών από 1-31 Αυγούστου 2016

13 Ιουνίου, 2016 11:04 Επιμέλεια: /

Document-page-001

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών διοργανώνει έκθεση προϊόντων Γυναικείων Συνεταιρισμών από 1-31/8/2016. Η έκθεση θα γίνει στο χώρο του Μουσείου και εντάσσεται στην προσπάθειά του για την ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου, αλλά και των προϊόντων της Ελληνικής Γης.

Τα προϊόντα των Συνεταιρισμών θα εκτίθενται για ένα μήνα, ΔΩΡΕΑΝ και θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά την αναπαραγωγή της διατροφικής κουλτούρας κάθε περιοχής, έτσι όπως εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντων μεταποίησης.

Η στήριξη αυτή σήμερα είναι επιβεβλημένη, όχι μόνο επειδή οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί είναι σημαντικοί θεσμοί οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δημιουργίας, αλλά και επειδή είναι από τους πρώτους που δοκιμάζονται  σοβαρά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Το γεγονός δε, ότι εδώ  «παντρεύονται» το κέφι και το μεράκι, με την ποιότητα και τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο ανάδειξης αυτής της προσπάθειας.

Όσοι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση αυτή, χωρίς καμία επιβάρυνση, πρέπει να το δηλώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και σε κάθε περίπτωση, μέχρι 5 Ιουλίου 2016, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η έκθεση θα λειτουργεί και κατά τη διάρκεια της 2ης Γιορτής Μανιταριού που θα γίνει στην Καλαμπάκα, στα τέλη Αυγούστου, όπου προβλέπεται να συμμετάσχουν χιλιάδες επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2432024959 ή στο email: info@meteoramuseum.gr

Document-page-001

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.