Η εθνική μας Παλιγγενεσία

24 Μαρτίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

papaflessa2

Εκατόν  ενενήντα  χρόνια εορτάζουμε φέτος από την 25 Μαρτίου 1821 , όταν κάποιοι , τρελοί τους αποκάλεσαν , κήρυξαν την επανάσταση  κατά του Οθωμανού κατακτητή που επί 400 και πλέον χρόνια κάθονταν στον σβέρκο των ραγιάδων.

Ήταν μια απόφαση που φλογίζονταν από άδολο πατριωτισμό και από πίστη στα υψηλά ιδανικά  όπως  ελευθερία  . Και βέβαια η απόφαση αυτή ενείχε κόστος και επιπτώσεις σε προσωπικό επίπεδο το οποίο βέβαια ουδόλως λογάριασαν  οι αγωνιστές  του 21  και ποτέ δεν το  εξαγόρασαν  ,  σε αντίθεση με την στάση άλλων που μάλλον είχαν κάνει τα οικονομικά «κονέ»  με τους Τούρκους και η αποκοτιά αυτή των τρελών» τους τα χαλούσε . Λοιπόν , κάτι αντίστοιχο , τηρουμένων των αναλογιών βέβαια , καλούμαστε να πράξουμε και εμείς σήμερα καθώς  η πατρίδα χρειάζεται την ομολογία  μας και τον προσωπικό και συλλογικό αγώνα , για να μην ξαναγίνει  Τούρκικο ή να  μην θρηνήσουμε χαμένες πατρίδες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.