Η εθνική μας μιζέρια !!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Ιουλίου 2017, 08:09

Τα προβλήματα της χώρας , παρά τα όσα λέγονται δημόσια  και παρά τις ελπίδες που καλλιεργούνται  , ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας , είναι χαοτικά .  Η επιτευχθείσα  συμφωνία μπορεί να πρόσφερε  στην οικονομία  και στη χώρα  την ανάσα που χρειάζεται  για  να γίνουν  τα σωστά  ώστε να  εξέλθει του τέλματος και των αδιεξόδων  , ωστόσο δεν φαίνεται ικανή για να λύσει τα ζωτικά προβλήματα  τη χώρας  και όλα  τελούν υπό την αίρεση ότι δεν θα επισυμβεί το λάθος , η  στραβοτιμονιά  , που θα  οδηγήσει  ξανά  στον βούρκο .

Δυστυχώς όμως αυτοί που οφείλουν να σκεφτούν  και να  ενεργήσουν εθνικά  , το πολιτικό σύστημα και η πολιτική ηγεσία  δηλαδή , επιμένουν στην γνωστή  συμπεριφορά και λειτουργία  που ενάγεται σε άλλες εποχές και σε άλλες συνθήκες  βεβαίως . Στην Ελλάδα ωσάν να μην αντιλαμβανόμαστε  την κρισιμότητα των εποχών , ωσάν η κρίσι να αφορά άλλη χώρα και άλλο λαό , επιμένουμε σ΄ αυτά που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα . Και  οι πολίτες μοιραίοι και άβουλοι αντάμα παρακολουθούμε να σώνεται το λάδι της οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης , το λάδι  εθνικής ανασυγκροτήσεως και αναγεννήσεως .

Η εκάστοτε κυβέρνηση επιρρίπτει το ανάθεμα  για τα δεινά  στην προηγούμενη  και η εκάστοτε αντιπολίτευση προβάλλει ως σύνθημα το αντί ωσάν να μην είχε καμία ανάμειξη στα διαλαμβανόμενα , καμία ευθύνη  στο οικονομικό και εθνικό μας κατάντημα . Ένα  καθολικό αντί γιατί πρέπει  να ξαναεπιστρέψει  στην εξουσία .

Και η χώρα προχωρά χωρίς σχέδιο οικονομικής ανασυγκροτήσεως και εθνικής αναγεννήσεως , χωρίς πεφωτισμένους πολιτικούς και πνευματικούς ταγούς που θα καθοδηγήσουν τον λαό σε μια υπέρβαση της εθνικής  μας μιζέριας . Και έτσι διάγουμε παράλληλους βίους μακριά από τα αναγκαία και τα πρέποντα που πρέπει να γίνουν σ΄ αυτήν την χώρα για  να ξαναβρεί τον βηματισμό της , να διασφαλίσει την πορεία της στο επέκεινα  και στην ιστορική εξέλιξη.

Η χώρα θύει και εμείς το αποδεχόμαστε ανερυθρίαστα χωρίς αντίδραση αποδεχόμενοι την μοίρα που η ανημποριά του πολιτικού συστήματος προετοιμάζει  για την χώρα , το λαό και το έθνος  !!! Όχι , το θέμα δεν είναι η παλιννοστήσεις προσώπων στην Πρωθυπουργική καρέκλα που  όταν έπρεπε να πράξουν τα πρέποντα και αναγκαία δεν το έπραξαν , αλλά με ποιο εθνικό σχέδιο θα ανασυγκροτήσουμε αυτά που γκρεμίσαμε !!!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .