Η εθνική μας μιζέρια !!!

8 Ιουλίου, 2017 08:09 Επιμέλεια: /

kalibas new site

Τα προβλήματα της χώρας , παρά τα όσα λέγονται δημόσια  και παρά τις ελπίδες που καλλιεργούνται  , ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας , είναι χαοτικά .  Η επιτευχθείσα  συμφωνία μπορεί να πρόσφερε  στην οικονομία  και στη χώρα  την ανάσα που χρειάζεται  για  να γίνουν  τα σωστά  ώστε να  εξέλθει του τέλματος και των αδιεξόδων  , ωστόσο δεν φαίνεται ικανή για να λύσει τα ζωτικά προβλήματα  τη χώρας  και όλα  τελούν υπό την αίρεση ότι δεν θα επισυμβεί το λάθος , η  στραβοτιμονιά  , που θα  οδηγήσει  ξανά  στον βούρκο .

Δυστυχώς όμως αυτοί που οφείλουν να σκεφτούν  και να  ενεργήσουν εθνικά  , το πολιτικό σύστημα και η πολιτική ηγεσία  δηλαδή , επιμένουν στην γνωστή  συμπεριφορά και λειτουργία  που ενάγεται σε άλλες εποχές και σε άλλες συνθήκες  βεβαίως . Στην Ελλάδα ωσάν να μην αντιλαμβανόμαστε  την κρισιμότητα των εποχών , ωσάν η κρίσι να αφορά άλλη χώρα και άλλο λαό , επιμένουμε σ΄ αυτά που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα . Και  οι πολίτες μοιραίοι και άβουλοι αντάμα παρακολουθούμε να σώνεται το λάδι της οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης , το λάδι  εθνικής ανασυγκροτήσεως και αναγεννήσεως .

Η εκάστοτε κυβέρνηση επιρρίπτει το ανάθεμα  για τα δεινά  στην προηγούμενη  και η εκάστοτε αντιπολίτευση προβάλλει ως σύνθημα το αντί ωσάν να μην είχε καμία ανάμειξη στα διαλαμβανόμενα , καμία ευθύνη  στο οικονομικό και εθνικό μας κατάντημα . Ένα  καθολικό αντί γιατί πρέπει  να ξαναεπιστρέψει  στην εξουσία .

Και η χώρα προχωρά χωρίς σχέδιο οικονομικής ανασυγκροτήσεως και εθνικής αναγεννήσεως , χωρίς πεφωτισμένους πολιτικούς και πνευματικούς ταγούς που θα καθοδηγήσουν τον λαό σε μια υπέρβαση της εθνικής  μας μιζέριας . Και έτσι διάγουμε παράλληλους βίους μακριά από τα αναγκαία και τα πρέποντα που πρέπει να γίνουν σ΄ αυτήν την χώρα για  να ξαναβρεί τον βηματισμό της , να διασφαλίσει την πορεία της στο επέκεινα  και στην ιστορική εξέλιξη.

Η χώρα θύει και εμείς το αποδεχόμαστε ανερυθρίαστα χωρίς αντίδραση αποδεχόμενοι την μοίρα που η ανημποριά του πολιτικού συστήματος προετοιμάζει  για την χώρα , το λαό και το έθνος  !!! Όχι , το θέμα δεν είναι η παλιννοστήσεις προσώπων στην Πρωθυπουργική καρέκλα που  όταν έπρεπε να πράξουν τα πρέποντα και αναγκαία δεν το έπραξαν , αλλά με ποιο εθνικό σχέδιο θα ανασυγκροτήσουμε αυτά που γκρεμίσαμε !!!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.