Η Εταιρία “Κόκκινος” κατασκευαστική Γρεβενών ο ανάδοχος του έργου της γέφυρας της Διάβας

31 Μαΐου, 2016 10:51 Επιμέλεια: /

diaba gefyra klimakio athina (29)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία δημοπράτησης  του έργου της γέφυρας της Διάβας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Τρικάλων.

Η Εταιρία ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε. Γρεβενών είναι η Εταιρεία που κατέθεσε  την καλύτερη προσφορά , που  αγγίζει έκπτωση κοντά στο 58,2 %.

Να τονίσουμε πως από τις 63 εταιρίες που δήλωσαν ενδιαφέρον οι 27 κατέθεσαν το φάκελο.

Εντυπωσιακό είναι το μεγάλο ποσοστό τησ έκπτωσης και επίσης ότι υπάρχαν και άλλες προσφορές με ποσοστό έκπτωσης πάνω απο 50%.

Εφόσον δεν πραγματοποιηθούν ενστάσεις και όλα πάνε καλά αυτή θα είναι η Εταιρία που θα κατασκευάσει την γέφυρα. Ηεν” λόγω Εταιρεία έχει κατασκευάσει πολλά έργα στον Νομό Τρικάλων ( δρόμος Τρίκαλα-Λάρισα κ. α. )

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.