Η επίσκεψη των βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στη Μονάδα Π.Ε.Δ.Υ. Τρικάλων

4 Σεπτεμβρίου, 2017 17:52 Επιμέλεια: /

Untitled

Σήμερα, 4/9/2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του υπεύθυνου της Μονάδας Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Τρικάλων , κ. Βασιλείου Μουργελά , με τη συμμετοχή των βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτας  Δριτσέλη, Σάκη Παπαδόπουλου και Χρήστου Σιμορέλη καθώς και του διοικητή του ΓΝΤ Δημήτρη Παρθένη και εξετάστηκε η θέση της Μονάδας στο νέο σχεδιασμό για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και πώς αυτή θα παίξει το ρόλο της, τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου, ώστε και αυτό να παίξει αποτελεσματικότερα το ρόλο του ως το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Εκ μέρους του Υπεύθυνου της  Μονάδας, κ. Μουργελά, υπήρξε εισήγηση, ότι για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, θα πρέπει, τους ήδη υπηρετούντες γιατρούς, να πλαισιώσουν και οι κάτωθι γιατροί, με την εξής σειρά προτεραιότητας ανά ειδικότητα:

1. Παιδίατρος

2. Καρδιολόγος

3. Νευρολόγος

4. Ψυχίατρος

5. Γυναικολόγος

6. Ακτινολόγος

7. Γαστρεντερολόγος

8. Ενδοκρινολόγος

9. Ρευματολόγος

10. Μικροβιολόγος (από 01.01.2018, λόγω συνταξιοδότησης)

Επίσης, για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη-μετάταξη τριών διοικητικών υπαλλήλων.

Από το Γραφείο Τύπου

Τρίκαλα,04.09.2017

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.