Οι επίσημες ανακοινώσεις για τους νέους προπονητές του Α.Σ. Μετέωρα

admin
admin
13 Ιουνίου 2015, 20:29

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως, τη σύναψη συμφωνίας για συνεργασία με τον προπονητή κ. Βασίλη Γκούμπλια.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας δούλεψε επί σειρά ετών και στο παρελθόν στην ομάδα μας και επιστρέφει με στόχο να υπάρξει και πάλι μία δημιουργική συνεργασία.
Συνεργάτης του θα είναι ο Χρήστος Αυγέρος, ο οποίος επίσης ήταν στο ίδιο πόστο τα προηγούμενα χρόνια υπηρετώντας το σωματείο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα τους καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

Το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών του ΑΣ Μετεώρων

Επίσης, η Διοίκηση των Μετεώρων ανακοινώνει επισήμως τη συνεργασία με τους γυμναστές- προπονητές ποδοσφαίρου, κ.κ. Θοδωρή Καραγιάννη, Σπύρο Τσιάκαλο, Χρήστο Αντωνίου, Γιώργο Παπανικολάου και Λεωνίδα Σακελλαρίδη. Τους καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του ΑΣ Μετέωρα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας 2015-2016

Επίσης από το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας. Οι τιμές τους θα είναι 30 ευρώ για οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου, ενώ κυκλοφόρησε και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας των 50 ευρώ, που θα αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Διαφημιστικές πινακίδες 2015-2016

Οι διαφημιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» για την νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Οι διαφημιστικές πινακίδες τιμώνται στα 80 ευρώ, μαζί με το κόστος κατασκευής τους.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .