Η Ένωση Ξενοδόχων ν.Τρικάλων στην δεύτερη συνάντηση μεταξύ Επιμελητηρίων – Δήμων – Ενώσεων Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδας

admin
admin
4 Μαρτίου 2016, 12:47

Η Ένωση Ξενοδόχων ν.Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα εκπροσωποντας την ο πρόεδρος της κ. Φαμισης Σωτήρης και ο αρμόδιος Αντιδημαρχος Τουρισμού κ. Ράντος Κωνσταντίνος την Τετάρτη 2 Μαρτίου παραβρέθηκαν στην δεύτερη συνάντηση μεταξύ Επιμελητηρίων – Δήμων – Ενώσεων Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδας για την δημιουργία φορέα προβολής και προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ( Διεθνώς VOL).

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ, Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας,Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπαμπάνη, Ευρυτανίας κ. Χρήστος Τσάμπρας ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Στέφανος Γνώσης.

Επίσης από την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας η πρόεδρος κα. Ελένη Παπαϊωάννου, από την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας ο πρόεδρος Μιλτιάδης Χιλής από την Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας η κυρία Κατερίνα Κούραση από την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας η κυρία Σοφία Φολέγανδρο και από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Ζαφείρης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .