Η Ένωση Ξενοδόχων ν.Τρικάλων στην δεύτερη συνάντηση μεταξύ Επιμελητηρίων – Δήμων – Ενώσεων Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδας

4 Μαρτίου, 2016 12:47 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Η Ένωση Ξενοδόχων ν.Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα εκπροσωποντας την ο πρόεδρος της κ. Φαμισης Σωτήρης και ο αρμόδιος Αντιδημαρχος Τουρισμού κ. Ράντος Κωνσταντίνος την Τετάρτη 2 Μαρτίου παραβρέθηκαν στην δεύτερη συνάντηση μεταξύ Επιμελητηρίων – Δήμων – Ενώσεων Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδας για την δημιουργία φορέα προβολής και προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ( Διεθνώς VOL).

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ, Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας,Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπαμπάνη, Ευρυτανίας κ. Χρήστος Τσάμπρας ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Στέφανος Γνώσης.

Επίσης από την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας η πρόεδρος κα. Ελένη Παπαϊωάννου, από την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας ο πρόεδρος Μιλτιάδης Χιλής από την Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας η κυρία Κατερίνα Κούραση από την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας η κυρία Σοφία Φολέγανδρο και από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Ζαφείρης.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.