Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα στην έκθεση GRECKA PANORAMA

admin
admin
16 Δεκεμβρίου 2015, 18:29

Η μεγάλη άνοδος στις διανυκτερεύσεις των Πολωνία επισκεπτών στα Μετέωρα κατά την τελευταία τριετία ήταν μόνο η αφορμή για την συμμετοχή της Ένωσης στην πρώτη και αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA η οποία πραγματοποιήθηκε στο TORWAR ARENA της Βαρσοβία από τις 10 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2015.

Η Ένωση στήριξε με την φυσική της παρουσία τη διοργάνωση της North Events που είχε καθαρά ελληνικό χρώμα συμμετέχοντες με δικό της περίπτερο και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και τα τοπικά τουριστικά γραφεία Meteora Thrones και Visit Meteora εκπροσώπησαν επάξια την περιοχή των Μετεώρων.

Άλλωστε η Ένωση ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Πολωνία και επενδύει στην περαιτέρω αύξηση του εισερχόμενα τουρισμού από την χώρα αυτή μέσα από τις επαφές που εγκαινίασε με σημαντικούς Πολωνός tour operators, εκπροσώπους τουριστικών γραφείων όσο και με το πολωνική κοινό το οποίο εξαπλώνεται με δυναμική στη διεθνή τουριστική αγορά. Στόχος είναι η προώθηση του προορισμού αλλά και η παρατηρώ ένταξή του σε καλοκαιρινά πακέτα συνδυάσει κάτι με την Πιερία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πολωνοι επισκέπτες της έκθεσης όταν αυτή άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα Μετέωρα.Για τους περισσότερους ο προορισμός είναι γνωστός και το στοίχημα της Ένωσης είναι να τον κατακτήσει ιδιαίτερα δημοφιλή και επισκέψεις. Για τον λόγο αυτό παρουσίασε μέσα από οπτικό και έντυπο υλικό όλα τα χαρίσματα του προορισμού που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας το 2014 οι Πολωνοι επισκέπτες στην χώρα μας ανήλθαν σε 588.000 κατά γράφοντας αύξηση της τάξεως του 53% σε σχέση με το 2013. Έτσι τα Μετέωρα διεκδικούν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της Πολωνική αγοράς καθώς ανταποκρίνοντα επάξια στο προφίλ του Πολωνοι τουρίστα.

Την Ένωση εκπροσώπησαν

Ο πρόεδρος  ΦΑΜΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο γεν.  γραμματέας  ΚΑΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ταμίας  ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

  • Γεώργιος Γκόγκος

    Με την έκθεση ολα καλα.. Τώρα ερωτώ τον πρόεδρο αυτης, γιατί δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη που βρισκόταν Καλαμπάκα να παρευρεθουν στη συνάντηση που έγινε για το φυσικό αέριο από το σύνδεσμο υδραυλικων;γιατί τέτοια κρυψιβουλια; δηλαδή η Ένωση είναι μόνο ο πρόεδρος; πραγματικα λυπαμαι για αυτή απρεπεστατη πραξη…

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .