Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων για την αλλαγή ονόματος σε Δήμο Μετεώρων

admin
admin
23 Νοεμβρίου 2016, 14:04

Η μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων κατόπιν της τελεσίδικης απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών αποτέλεσε ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Η ονομασία Μετέωρα εισπράττει διεθνή αναγνώριση πρεσβεύοντας τη μοναδικότητα του φαινομένου των Μετεώρων, σύμπλεγμα φυσικού κάλλους και μοναστικού βίου το οποίο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από κάθε σημείο της γης προσφέροντας σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Τομείς όπως πολιτισμός, κουλτούρα, οικονομία, εν γένει ανάπτυξη και σαφώς ευκαιρίες για απασχόληση σε αυτές τις δυσοίωνες χρονικές περιόδους με την οικονομική κρίση να διαιωνίζεται και να προκαλεί σοβαρά προβλήματα, θα παρουσιάσουν περαιτέρω άνθηση.

Ενέργειες προβολής και προώθησης ενός τόπου ειδικά μέσα από ένα ισχυρό λογότυπο (brand name) βασισμένα σε σύγχρονα μοντέλα ανάπτυξης θα παρακινήσουν την τοπική οικονομία και θα επιφέρουν υπεραξία όχι μόνο στην έτσι και αλλιώς αναγνωρισμένη κοινότητα των Μετεωρίτικων βράχων αλλά και στους επιμέρους κλάδους.

Η τοπική παραγωγή, το εμπόριο, οι υπηρεσίες, η μείωση της ανεργίας ως απόρροια της πρόσθετης ανάγκης για απασχόληση θα διαμορφώσουν μία ανεξάρτητη οικονομική βάση.

Το ισχυρό οικοδόμημα στηριζόμενο στα θεμέλια της εισροής συναλλάγματος το οποίο θα προσφέρει αενάως νέα δυναμική, θα αποτελεί τον τροφοδότη της μακροοικονομικής εξέλιξης του Δήμου μας ως υγιές κύτταρο για τις επερχόμενες γενιές…

 

Διά της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα,

 

 

– Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων –                                – Ο Πρόεδρος –                                 

     Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης                             Σωτήριος Χρ. Φαμίσης                      

           

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .