Η Ένωση Ε.Β.Ε Καλαμπάκας ανακοινώνει

11 Ιανουαρίου, 2016 20:45 Επιμέλεια: /

ebe 1_DCE

Συνάδελφοι

Το ΔΣ της Ένωσης ΕΒΕ Καλαμπάκας σε συνεδρίαση του την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 συζήτησε το σοβαρό ζήτημα του Ασφαλιστικού και τα προβλήματα που δημιουργεί στους συνταξιούχους συναδέλφους αλλά και στους εν ενεργεία επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενος το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ετοιμάζεται τώρα να δώσει τη χαριστική βολή στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, το ξήλωμα κάθε κατάκτησης που έχει απομείνει.

Στο στόχαστρο είναι:

•       Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή σύνταξη για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους απόμαχους της δουλειάς. Οι συντάξεις που έχουμε χρυσοπληρώσει με τις εισφορές μας, θα καταντήσουν επιδόματα φτώχειας.

•       Το δικαίωμα σε σύγχρονες παροχές υγείας και πρόνοιας, για εμάς και τις οικογένειες μας, αντίστοιχες με τις σημερινές ανάγκες. Αυτές οι κοινωνικές υπηρεσίες θα περιοριστούν σε εξευτελιστικά επίπεδα.

Έτσι, θα υλοποιηθούν οι προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού για περικοπές 1,8 δις από την κοινωνική ασφάλιση.

Το ασφαλιστικό δεν είναι ξεκομμένο από τα υπόλοιπα προβλήματά μας.

Είναι συνέχεια της φοροληστείας, της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας, της γενικότερης αντιλαϊκής επίθεσης.

•       Θεωρούν την κοινωνική ασφάλιση βάρος. Επιδιώκουν το πλήρες ξεχαρβάλωμα της.

•       Θέλουν να επιβάλουν τον εκβιασμό της ιδιωτικής ασφάλισης για όσους βρεθούν στην ανάγκη.

•       Λένε ψέματα ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τη σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αγωνιζόμαστε νια σύγχρονη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με αξιοπρεπείς συντάξεις

και πλήρεις παροχές υγείας και πρόνοιας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να καλέσει τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην Γενική Πανελλαδική απεργία όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή. Αποφάσισε επίσης μια σειρά από δραστηριότητες(εξορμήσεις, συσκέψεις κλπ) μέχρι τότε για την ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με την αντιασφαλιστική επίθεση που

δεχόμαστε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.