Η ελπίδα για το επόμενο βήμα του νερού στο Μαυρέλι

2 Φεβρουαρίου, 2016 12:11 Επιμέλεια: /

mayreli nero (2)

Με ικανοποίηση διαβάσαμε στον Τύπο (22-1-2016) την Απόφασητου Δήμου Καλαμπάκας για ανάθεση στο ΙΓΜΕΜ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών) υδρογεωλιγικής αναγνώρισης στην Τ.Κ. Μαυρελίου, μία ενέργεια προς τη θετική κατεύθυνση για λύση του χρόνιου προβλήματος του νερού.
Επ΄ ευκαιρία όμως, με όλη τη σοβαρότητα, χωρίς να χάσουμε το χιούμορ μας, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, θέλουμε να συγχαρούμε τα «Χρυσά Παιδιά» του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων, για την κατασκευή –εφεύρεση ρομποτικού εξερευνητή για να ψάχνει για νερό σε άγνωστους πλανήτες. Εμείς θα θέλαμε ν΄ αρχίσουν το ψάξιμο στο
γνωστό και κοντινό . . . «πλανήτη Μαυρέλι Καλαμπάκας» που υποφέρει σαράντα χρόνια τώρα απ΄ αυτό τοαγαθό.
Ταπεινά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους φίλους μας συμπατριώτες – ερευνητές. ΜΠΡΑΒΟ!
Η Επιτροπή Νερού Μαυρελίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.