Η Ελληνική φύση

16 Μαρτίου, 2017 08:10 Επιμέλεια: /

C73B28967C2758FB72877BBF619DDBE6_DCE

Οι ελιές, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα βότανα της Ελληνικής γης  είναι τα προϊόντα που  προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών αλλά και  επισκεπτών των  Εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη και αλλαχού . Αυτά  και πολλά άλλα προκύπτουν  ως εντυπώσεις  και συμπεράσματα από την συμμετοχή  στις διεθνείς εκθέσεις προϊόντων  της  γης αλλά και από τις συναντήσεις  με ξένους επιχειρηματίες .

Το θέμα είναι αν την μεγάλη αξία των προϊόντων της ευλογημένης Ελληνικής γης την γνωρίζουμε εμείς οι οικιστές της και αν την αξιοποιούμε επιχειρηματικά . Δυστυχώς εμείς προτιμούμε τα αμφιβόλου ποιότητας εισαγόμενα πληρώνοντας ακριβά για να τα έχουμε στο τραπέζι και στην διατροφική μας αλυσίδα !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.