Η Ελλάς θύει !!

21 Οκτωβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

GRP_GN_DCE

Συνομιλώντας με γνώστη του ιατρικού κλάδου  στα Τρίκαλα και σχολιάζοντας την δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται και στον άλλοτε προνομιούχο ιατρικό κλάδο πληροφορούμαστε  ότι περίπου 150 νέοι γιατροί έχουν φύγει στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Ανάλογα είναι και τα αντίστοιχα νούμερα στον τεχνικό και νομικό κλάδο , δηλωτικό ότι η χώρα θύει , και ότι αντί να βερμπαλίζουμε θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι για να αναστηθεί   πρέπει να αλλάξουμε . Να αλλάξουμε νοοτροπίες και συμπεριφορές , συνήθειες , τρόπο σκέψης , ρυθμούς και προτεραιότητες ζωής και κυρίως να γίνουμε ολιγαρκείς .

Ουδείς , και να θέλει ειλικρινά να μας βοηθήσει , δεν θα τα καταφέρει αν εμείς δεν πάρουμε την υπόθεση σωτηρίας και αναγέννησης της  χώρας στις πλάτες μας .

Δυστυχώς εμείς συμπεριφερόμαστε λες ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.