Η έκπληξη του δημάρχου

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
7 Αυγούστου 2015, 07:59

Εντύπωση προκάλεσε η με υφέρπουσα αγανάκτηση δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης αναφορικά με την απορριπτική απάντηση που έλαβε από το δασαρχείο σε σχέση με  την παραχώρηση  ενός παλιού  κτηρίου  της Δασοτεχνικής σχολής .

«…πήγα στο δασαρχείο πιστεύοντας ότι θα τελείωνα το θέμα σε δυο λεπτά , αναγκάστηκα να υποβάλω  γραπτή αίτηση  αλλά αντί γι΄ αυτό έλαβα  απορριπτική απάντηση στο αίτημα…», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος  αναρωτώμενος αν αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση του κράτους , ή στην Αυγουστιάτικη ραστώνη .

Δήμαρχε , μια παλιά λαϊκή ρήση λέει , ότι «το χαρτί λαλεί» , γιατί τα λόγια είναι «έπεα πτερόεντα» , οπότε μάλλον ορθά  υπεβλήθη το  γραπτό  αίτημα  στην συγκεκριμένη   υπηρεσία . Όσο για την απορριπτική απάντηση νομίζω πως χρειάζεται άλλου είδους διαδικασία για να ξεπεραστούν οι  γραφειοκρατικοί   σκοπέλοι !!!

  • OXIάς

    O Δήμαρχος, ψάχνει κτίρια, την στιγμή που νοικιάζει έναντι πινακίου φακής το μισό Εκθεσιακό στην ΚΕΝΑΚΑΠ (1200 Ευρώ μηνιαίως) με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
    Στο κτίριο αυτό ο δήμος θα μπορούσε να στεγάσει υπηρεσίες με 35-37 υπαλλήλους.
    Τα γράφω για να καταλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφησαν την μείωση του ενοικίου, ενώ η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αυξάνετε!
    Ο αντιδήμαρχος οικονομικών τι λέει;

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .