Η έκπληξη του δημάρχου

7 Αυγούστου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

sinanis xr_DCE

Εντύπωση προκάλεσε η με υφέρπουσα αγανάκτηση δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης αναφορικά με την απορριπτική απάντηση που έλαβε από το δασαρχείο σε σχέση με  την παραχώρηση  ενός παλιού  κτηρίου  της Δασοτεχνικής σχολής .

«…πήγα στο δασαρχείο πιστεύοντας ότι θα τελείωνα το θέμα σε δυο λεπτά , αναγκάστηκα να υποβάλω  γραπτή αίτηση  αλλά αντί γι΄ αυτό έλαβα  απορριπτική απάντηση στο αίτημα…», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος  αναρωτώμενος αν αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση του κράτους , ή στην Αυγουστιάτικη ραστώνη .

Δήμαρχε , μια παλιά λαϊκή ρήση λέει , ότι «το χαρτί λαλεί» , γιατί τα λόγια είναι «έπεα πτερόεντα» , οπότε μάλλον ορθά  υπεβλήθη το  γραπτό  αίτημα  στην συγκεκριμένη   υπηρεσία . Όσο για την απορριπτική απάντηση νομίζω πως χρειάζεται άλλου είδους διαδικασία για να ξεπεραστούν οι  γραφειοκρατικοί   σκοπέλοι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • OXIάς

    O Δήμαρχος, ψάχνει κτίρια, την στιγμή που νοικιάζει έναντι πινακίου φακής το μισό Εκθεσιακό στην ΚΕΝΑΚΑΠ (1200 Ευρώ μηνιαίως) με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
    Στο κτίριο αυτό ο δήμος θα μπορούσε να στεγάσει υπηρεσίες με 35-37 υπαλλήλους.
    Τα γράφω για να καταλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφησαν την μείωση του ενοικίου, ενώ η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αυξάνετε!
    Ο αντιδήμαρχος οικονομικών τι λέει;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.