Οι εκλογές ακυρώνουν την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου στη Καλαμπάκα

26 Αυγούστου, 2015 09:50 Επιμέλεια: /

ieronymos

Κατόπιν συναντήσεως εις την σύγκλισιν της Ιεράς Συνόδου της Δ.Ι.Σ. την 25ην του τρ.μηνός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ μέ τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ έγινε γνωστόν πως λόγω των επικείμενων Εκλογών και δια τυχόν εμφάνισιν εκτάκτων υπηρεσιακών θεμάτων ΔΕΝ θα συμμετάσχει στις φετινές εορταστικές Εκδηλώσεις της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου ε.ε. επι τη Εορτή του Πολιούχου μας Αγίου Βησσαρίωνος.
Είχε γνωστοποιηθεί πως θα συμμετείχε στις φετινές Εορταστικές Εκδηλώσεις της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου ε.ε. Αλλά δια τους ανωτέρω λόγους δεν καθίσταται δυνατή η εδώ παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπίσκοπου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΟΣ

    Πριν μέρες τόλμησα κι έκανα ένα σχόλιο με επίγνωση των λόγων μου. Έγραψα εδώ στο stagonnews να μην βιάζεστε να το διαδώσετε, γιατί δεν ήταν σίγουρο ότι θα έρθει. Προφανώς το γνώριζα και δεν αρέσκομαι σε λόγια του αέρα ή να πούμε κάτι έτσι για να το πούμε. Υπήρχε η πληροφορία ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει στην Καλαμπάκα ο Αρχιεπίσκοπος μας. Είστε σίγουροι ότι οι εκλογές (1 εβδομάδα μετά την επίσκεψη………..) ακύρωσαν την επίσκεψη;;;;;;; Τώρα γιατί άρχισαν όλοι τους πανηγυρισμούς τόσο γρήγορα και μίλησαν και για το θέμα της Μητρόπολης δεν ξέρω. Είναι λογικό πάντως να δεχτεί πρόσκληση για την Καλαμπάκα ο κ.κ. Ιερώνυμος, τη στιγμή που ο άγιος Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιος κάλεσε τον ίδιο, τον περασμένο Μάϊο στα Τρίκαλα.

    Σημείωση: Παρακαλώ να δημοσιευτεί το σχόλιο μου. Ευχαριστώ πολύ!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.