Η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας – Μια άλλη άποψη για τον πολιτισμό , τα πολιτιστικά και την κοινωνική συνοχή

admin
admin
12 Ιουλίου 2015, 22:48

Μια άλλη άποψη για τον πολιτισμό , τα πολιτιστικά και την κοινωνική συνοχή παρουσίασαν τα μέλη και οι παράγοντες του πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας σήμερα το βράδυ στο χώρο του πάρκου στην είσοδο του χωριού τους .
Ήταν μια υπόσχεση που έχουν βάλει προκειμένου να παρουσιάζουν εκδηλώσεις με στόχο και περιεχόμενο .
Στόχος η διατήρηση και ανάδειξη της μουσικής παράδοσης , των ηθών και εθίμων , η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και φυσικά όλα αυτά μέσα από αυτά που μας κληροδότησε η παράδοση .
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπακώστας ανοίγοντας την ομιλία του χαιρέτησε και καλωσόρισε όλους όσους παραβρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση – γιορτή του συλλόγου τους , τονίζοντας πως μέσα από τον πολιτισμό , την ιστορία και παράδοση αντιμετωπίζεται η σημερινή δύσκολη κατάσταση που περνά η Ελληνική κοινωνία .
Ακολούθως οι χορευτικές ομάδες του συλλόγου παρουσίασαν τον μουσικό πλούτο της δημοτικής – λάϊκής μας παράδοσης αποδεικνύοντας την σημαντική δουλειά που γίνεται στους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς .
Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι από Λαϊκοδημοτική Ορχήστρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .