Οι δράσεις της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας που αποκτά μέλη και φίλους

27 Οκτωβρίου, 2015 11:26 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Σε έντονους διαδραστικούς ρυθμούς κινείται η  βιβλιοθήκη Καλαμπάκας  δημιουργώντας το πλαίσιο που  θα επιτρέψει να αποτελέσει το εργαλείο για πνευματική ανέλκυση  της περιοχής . Στο πλαίσιο  λοιπόν  του προγράμματος δράσης  οργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με πρώτη εκδήλωση την προσέλκυση και εγγραφή μελών και   φίλων  .

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου κάλεσε  τα παιδιά του δημοτικού να γιορτάσουν την Εθνική επέτειο ζωγραφίζοντας και μαθαίνοντας για την επέτειο  του  «ΟΧΙ του ΄40  . Επίσης  την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οι  νέοι  φίλοι παίζουν   με την παιχνιδομηχανή ΧBox ( Ώρες παιχνιδιού 15.00 μ.μ.- 17.00 μ.μ). με συμμετοχή μόνο παιδιών  γυμνασίου! Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου οι μικροί  φίλοι  της βιβλιοθήκης   έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και διασκεδάζοντας στον διαδραστικό πίνακα τα χρώματα και τους αριθμούς. Ώρες παιχνιδιού για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 16.00 μ.μ. – 17.00 μ.μ.

Να λοιπόν που η βιβλιοθήκη με την νέα  της διεύθυνση , με όραμα και αγάπη για το βιβλίο , δραστηριοποιείται καλώντας μας να την πλαισιώσουμε και στηρίξουμε κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει !!!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.