Η δύναμη που δεν αξιοποιούμε

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
27 Μαΐου 2015, 07:59

Σε συνέχεια του ραδιοεράνου  που διενήργησε  το Ράδιο  «ΣΤΑΓΩΝ» για την μικρούλα Ραφαέλα που δίνει την μάχη της επιβίωσης  στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο , τη σκυτάλη πήρε το θεατρικό εργαστήρι «ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ»  οργανώνοντας την θεατρική παράσταση κούκλας με σκοπό φυσικά να ενισχύσει την προσπάθεια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία   .

Πέραν της ουσίας του θέματος , που φυσικά είναι η ζωούλα της μικρή  μας Ραφαέλας  , προκύπτουν και ζητήματα  που συνδέονται με τις αστείρευτες δυνάμεις αυτού του λαού που μπορεί να περνά δύσκολες ώρες σε σχέση με την κρίση αλλά εντούτοις αυτό δεν εμποδίζει να δώσει και την τελευταία ικμάδα  του αν πιστέψει σε κάτι .

Αυτήν είναι μια δύναμη μεγάλη που μπορεί αξιοποιούμενη να σταθεί απέναντι στην κρίση και να συμβάλει στην υπέρβασή της . Είναι ο παράγοντας στον οποίο δεν υπολογίζουν οι θεσμοί και οι δανειστές  μας !!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους απλούς λαϊκούς  ανθρώπους που με την συμμετοχή  τους έδωσαν ελπίδα   ζωής στην  Ραφαέλα και ταυτόχρονα ένα μεγάλο μάθημα  σε όλους  μας !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .