Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δηµοκρατίας Καλαµπάκας για την αλλαγή ονόματος σε Δήμο Μετεώρων

23 Νοεμβρίου, 2016 18:01 Επιμέλεια: /

kalampakagipedo-apo-drone_dce

Με µεγάλη χαρά η τοπική κοινωνία της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, υποδέχθηκε την µετονοµασία του Δήµου Καλαµπάκας σε Δήµο Μετεώρων.

Το πάγιο αυτό αίτηµα ετών, πραγµατώθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τοπωνυµιών του Υπουργείου Εσωτερικών µετά τη σθεναρή υποστήριξη της θέσης απο πλευράς του Δηµάρχου, κ. Χρήστου Σινάνη.

Θερµά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην ιστορική αυτή απόφαση για την περιοχή και τα Μετέωρά µας, πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών απ’ ολο τον κοσµο και ευελπιστούµε σε περαιτέρω αναβάθµιση του τουριστικού µας προϊόντος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.