Η διάβαση

2 Ιουλίου, 2014 08:10 Επιμέλεια: /

οσεκαλα

Δεν ξέρω ποιες οι εναπομείνασες εκκρεμότητες ολοκλήρωσης του έργου διαπλάτυνσης της Ε.Ο Τρικάλων – Καλαμπάκας αλλά όποιες κι” αν είναι θα πρέπει επιτέλους να βρουν τις λύσεις τους .
Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την εκκρεμότητα στην διασταύρωση της Ε.Ο με την σιδηροδρομική γραμμή , που ουδείς γνωρίζει τις πταιει και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις για να ολοκληρωθεί το έργο ώστε να μην εγκυμονεί κινδύνους για τους εποχούμενους επί του οδικού δικτύου !!
Αυτό που εμείς γνωρίζουμε πάντως είναι ότι η ευθύνη ανήκει στον Ο.Σ.Ε χωρίς να γνωρίζουμε και την αιτία που δεν έχει υλοποιηθεί αυτή η υποχρέωση .
Αν έτσι έχουν τα πράγματα ποια απάντηση δίνει ο Ο.Σ.Ε ;
Και εν πάση περιπτώσει , επιτέλους θα ευαρεστηθεί ο Ο.Σ.Ε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ;
Μια απάντηση θέλουμε μόνο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.