Οι διασταυρώσεις πότε ;

15 Οκτωβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

theopetra kombos 3_DCE

Τη χρηματοδότηση ολοκλήρωσης των δυο υπόγειων διαβάσεων του ΟΣΕ στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στα Σαράγια και στη θέση «Γκαζέλο» , ανακοίνωσε ο βουλευτής  Χρ. Σιμορέλης  και μακάρι η ανακοίνωση  να μην έχει την γνωστή χρονοβόρα διαδικασία όπου στο τέλος λησμονούμε  όχι μόνο τις εξαγγελίες αλλά και αυτά τα ίδια τα έργα .

Ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπό μας ενδιαφέρεται για θέματα που αφορούν τον τόπο μας .

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του ενδιαφέροντος μάλλον θα πρέπει να αναθερμάνει ένα άλλο μείζον θέμα που έχει να κάνει επίσης με τον Ο.Σ.Ε  και αφορά την  διασταύρωση  της σιδηροδρομικής  γραμμής  με  την  Ε.Ο  Τρικάλων Καλαμπάκας στο ύψος της Θεόπετρας όπου ο Ο.Σ.Ε δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του να επεκτείνει  τις μπάρες  και τους φωτεινούς σηματοδότες καθώς έγινε η διαπλάτυνση του δρόμου καθιστώντας το σημείο αυτό  επικίνδυνο για τους εποχούμενους .

Μήπως κύριε Βουλευτά να το δείτε και αυτό ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.