Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ της ΕΡΤ 3 αναδεικνύει τα 100 χρόνια του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη

15 Οκτωβρίου, 2015 08:10 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_ERT3_DCE

Ένα ταξίδι που ξεκινά από την «όμορφη Θεσσαλονίκη»

και φτάνει ως το Γκύτερσλο της Γερμανίας!!!

Η εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ της ΕΡΤ 3, με αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια την κ. Χρύσα Σάμου, συνεχίζοντας να αποτελεί μια καταλυτική γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των απόδημων Ελλήνων και της μητροπολιτικής Ελλάδας, θα παραστεί και θα καλύψει τηλεοπτικά το 11ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στο Γκύτερσλο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 και που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη.

Σκοπός της εκπομπής είναι να συνδέσει τον ελληνισμό με ολόκληρη την υφήλιο, δίνοντας βήμα λόγου, διαλόγου και αντίλογου στους απανταχού ΄Ελληνες παρουσιάζοντας την ιστορική τους διαδρομή, το σύγχρονο «γίγνεσθαι» τις δράσεις, τα προβλήματα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες των Ελλήνων που ζουν μακριά από την πατρίδα. Το 11ο Φεστιβάλ αποτελεί μια κορυφαία εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης όπου οι Θεσσαλοί θα εορτάσουν όλοι μαζί σε ένα τρικούβερτο παραδοσιακό Θεσσαλικό γλέντι.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, ο οποίος θα παραστεί προσωπικά, μαζί με την μουσική ορχήστρα του Δήμου Τρικκαίων «Βασίλης Τσιτσάνης».

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και θα επιδοθούν τιμητικές διακρίσεις στα άτομα εκείνα που συνέβαλαν στην ανάδειξη του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη, τα ονόματα των οποίων κρατούνται μυστικά και αποτελούν έκπληξη!

 Από το γραφείο τύπου της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 Διαμαντής Γκίκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.