Η διαφορά μας !!!

27 Νοεμβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

12112010_499943676839051_6569534376674126708_n_DCE

Σε  σκηνικό από ταινία τρόμου βρέθηκαν εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες κατά την είσοδό τους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ολλανδία από  το «καλωσόρισμα» που επιφύλασσαν άγνωστοι σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους και φοβισμένους ανθρώπους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ήταν αποτρόπαιο .

Οι άγνωστοι  δράστες  του αποτρόπαιου  αυτού συμβάντος  αποκεφάλισαν γουρούνια και τοποθέτησαν  τα κομμένα  κεφάλια τους  στην είσοδο του στρατοπέδου, δημιουργώντας μία φρικαλέα σκηνή, όπως αυτή αποτυπώνεται σε φωτογραφίες .

Αν τώρα  αυτή η φωτό έρθει δίπλα στην εικόνα των γιαγιάδων της Μυτιλήνης που περιέθαλπαν με στοργή ένα μικρούλι  προσφυγόπουλο που ξεβράστηκε στην ακροθαλασσιά , τότε μπορούμε να καταλάβουμε την διαφορά του ελληνικού λαού με τους άλλους λαούς .

Αυτός ο λαός  έχει πολλά αρνητικά αλλά έχει πολλαπλάσιες αρετές που έρχονται από το ιστορικό βάθος . Ας το προσέξουν αυτό όλοι εκείνοι που ελαφρά τη καρδία  μέμφονται την Ελλάδα και τους Έλληνες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.