Οι δεκαπέντε καταρτιζόμενες του ΙΕΚ Τρικάλων του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων στην Κύπρο

26 Μαρτίου, 2016 08:30 Επιμέλεια: /

Untitled-3_DCE

Οι δεκαπέντε καταρτιζόμενες του ΙΕΚ Τρικάλων του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων που βρίσκονται στην Κύπρο στα πλαίσια της υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Erasmus+ , προσκλήθηκαν από τον Έλληνα Πρέσβη και παραβρέθηκαν στην μεγαλειώδη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για να τιμηθεί η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας, καθώς και στη δεξίωση  που ακολούθησε.

Μετά την παρέλαση με τον 83χρονο αγωνιστή της ΕΟΚΑ Σάββα Ταλιαδώτο που παρακολούθησε όλη την παρέλαση όρθιος

Με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου

Με την κ. Φ. Γεννηματά

Με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και με τις Διευθύντριες Φυσικής Αγωγής του υπουργείου που πραγματικά ήταν η ψυχή της παρέλασης.

Στον υπέροχο κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας 20 μέτρα από την τουρκοκρατούμενη Λευκωσία.

Untitled-5_DCE Untitled-4_DCE Untitled-2_DCE Untitled-1_DCE

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.