Η Δ.Ε.Υ.Α . Καλαμπάκας αποκαθιστά τις ζημιές στο δίκτυο Κρανιάς – Καλλωπίζονται τα Αντλιοστάσια του Δήμου

22 Απριλίου, 2016 18:18 Επιμέλεια: /

antliostasia (4)

Περισσότερες από 15 ημέρες τώρα ο Πρόεδρος Κρανιάς Δημήτρης Μάνιας , προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες του Χειμώνα , στο Υδρευτικό Δίκτυο του Χωριού.

Σήμερα στην Κρανιά μετέβη και συνεργείο της  Δ.Ε.Υ.Α . Καλαμπάκας δια του Διευθυντή κου Γιαννάκη αλλά και του Αντιδημάρχου κου Βουρλίτση . Προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες και καταστροφές , ώστε το χωριό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι το Πάσχα που κάποιοι θα προτιμήσουν να πάνε.

Οι ζημιάς είναι πολλές και δύσκολες αλλά αισιοδοξούν ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Καλλωπίζονται τα Αντλιοστάσια

Αγνώριστα θα γίνουν τέσσερα Αντλιοστάσια του Δήμου Καλαμπάκας αφού η  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης , αποφάσισε να τα συντηρήσει.

Όντως η κατάσταση ( τουλάχιστον οπτική ) δεν ήταν καλή και η πρωτοβουλία ήταν καλή. Στα συγκεκριμένα Αντλιοστάσια γίνονται οικοδομικές εργασίες όπως σοβατίσματα , αποκαταστάσεις  και βαψίματα.

Όταν περατωθούν οι εργασίες στην Καλαμπάκα ,  θα συνεχιστούν εργασίες συντήρησης στα Υδραγωγεία Καστρακίου και Παναγίας ( πρώην Δήμο Μαλακασίου ).

antliostasia (1) antliostasia (6) antliostasia (5) antliostasia (4) antliostasia (3) antliostasia (2)

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Σοβατίσματα δεν σημαίνει και ποιοτικό νερό……..

    Ίσως ακόμη μια απευθείας ανάθεση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.