Η Χρυσή Αυγή Τρικάλων για την επέτειο

28 Οκτωβρίου, 2016 10:00 Επιμέλεια: /

stratiotes-tou-40cheretoun_dce

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, είναι μια ξεχωριστή επέτειος για τον Ελληνισμό. Αποτελεί ίσως την τελευταία αναλαμπή της νεώτερης ιστορίας του τόπου μας. Τότε που το κράτος είχε μια Εθνική ηγεσία υπό τον Ιωάννη Μεταξά, που μπορούσε και έλεγε ΟΧΙ, και το ΟΧΙ που έλεγε δεν ήταν ψεύτικο και υποκριτικό, αλλά η πολιτική ηγεσία του τόπου το εννοούσε. Τότε που ο λαός μας είχε εμπνευστεί από τα πατριωτικά ιδεώδη, είχε στόχους, είχε Πίστη, και μεγαλουργούσε. Τότε που υπουργοί δεν περιφέρονταν ανά την επικράτεια για να λύσουν προβλήματα απρόσκλητων αλλοδαπών, αλλά για να εμπνεύσουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Έθνος και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό για τον μεγάλο Εθνικό Αγώνα. Τότε που η Εθνική ηγεσία αρνήθηκε να παραδώσει λιμάνια, οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο,υποδομές της χώρας, και εθνικό πλούτο (γιατί αυτά ζητούσε το τελεσίγραφο των Ιταλών) και όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά θεώρησε και αιτία πολέμου τις απαιτήσεις αυτές. Τότε που η νεολαία δεν έφευγε στο εξωτερικό, λόγω οικονομικών προβλημάτων και απουσία μέλλοντος, που της δημιούργησε η πολιτική ηγεσία, αλλά εμπνέονταν από την ηγεσία, μέσα από το σχολείο, και τις τάξεις της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας, και έμεινε στην Πατρίδα, και πολέμησε για αυτή και νίκησε. Οι συγκρίσεις με το σήμερα είναι τραγικές. Απουσία Εθνικής ηγεσίας, απουσία στόχων για το Έθνος, δειλία και ξεπούλημα των πάντων. Κοινωνία σε παρακμή, και σε απόγνωση, Πνευματική ηγεσία απούσα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως είναι εδώ. Σε πείσμα όλων, και εναντίον όλων, προσπαθεί για την Εθνική και κοινωνική ανάταξη. Καλεί τους Έλληνες να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά. Να θυμηθούν από το πόσο μακρυά έρχεται η φυλή μας, και το πόσο μακρυά μπορεί να πάει ακόμη. Ας παραδειγματιστούμε από την θυσία των πεσόντων, από την πίστη τους και το πνεύμα τους. Στο Έθνος μας και στο λαό μας δεν του αξίζει τίποτε από το σήμερα. Ας το αλλάξουμε λοιπόν, και ας φτιάξουμε το μέλλον που αξίζει σε αυτόν τον τρισένδοξο τόπο.

Υ.Γ Η φωτογραφία  που παραθέτουμε, τραβήχτηκε στα Τρίκαλα, στην πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού, και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ» των Αθηνών στις 17 Νοεμβρίου 1940.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.