Η Χρυσή Αυγή για τον φωτισμό στα Μετέωρα

27 Απριλίου, 2016 23:45 Επιμέλεια: /

cms-image-000046520

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε σχετικά με τον φωτισμό των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» και βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,κατέθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο την παρακάτω ερώτηση:

 

Οι Ιεροί Βράχοι των Μετεώρων αποτελούν ένα ξεχωριστό μνημείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Τις βραδυνές ώρες, οι βράχοι φωτίζονται από προβολείς,που είναι εγκατεστημένοι στους πρόποδες των βράχων,και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους επισκέπτες της περιοχής,και όχι μόνο.

Εδώ και πολύ καιρό όμως, ο φωτισμός των Ιερών Βράχων, έχει σταματήσει. Οι προβολείς λόγω βλαβών, και ελλιπούς συντήρησης, δεν λειτουργούν.

Ερωτάται ο περιφερειάρχης:

Προτίθεται να εγκρίνει σχετικό κονδύλιο, και σε συνεργασία με τον δήμο της Καλαμπάκας, να αποκατασταθούν οι βλάβες των προβολέων,και να συντηρηθούν οι σχετικές υποδομές φωτισμού, εν όψει μάλιστα και της τουριστικής περιόδου;

Από το Γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.