Η χωροταξία

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Σεπτεμβρίου 2019, 08:07

Εμείς σταθερά υποστηρίζουμε ότι στην πολιτική πολλά έχουν σημασία , από το πλέον έλασσον , μέχρι το πλέον μείζον . Ωστόσο ένα απ΄ αυτά είναι και η χωροταξία . Δηλαδή πως και που παρατάσσονται τα πολιτικά πρόσωπα . Και αυτό γιατί αυτό δείχνει και εξηγεί πολλά στην άσκηση πολιτικής και κυρίως στις πολιτικές εξελίξεις .

Λοιπόν ,ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ράντος εθεάθη να κάθεται στην ίδια θέση που κάθονταν ο επικεφαλής της μείζον αντιπολίτευσης στην απελθούσα δημοτική περίοδο κ. Σακελλαρίου . Και όπως ήταν φυσικό αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως δίνοντας μάλιστα πολιτική διάσταση !! ο ίδιος ερωτώμενος απάντησε απλά ότι βρήκε θέση και έκατσε .

Εμείς πάλι ,ως καχύποπτοι που οφείλουμε να είμαστε , λέμε ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν  : ή ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης δεν ήθελε να καθίσει στο έδρανο που κάθονταν ο κ. Σακελλαρίου για τους όποιους συνειρμούς , ή απλά ήθελε να δείξει κάτι όσον αφορά τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στην Δημοτική του Ομάδα και γενικότερα στην πολιτική του παράταξη !! Έτσι το είδαμε εμείς κάτι που όμως μπορεί να απέχει παρασάγγας της πραγματικότητας !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .