Οι «Απόφοιτοι 1983» επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας – Έγκριση της σύστασης του Συλλόγου από το Ειρηνοδικείο

14 Ιανουαρίου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

SALK1983_22_DeltioTypou_DimosKalabakas_DCE

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 (ΣΑΛΚ 1983) και συγκεκριμμένα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διαμαντής Γκίκας και η Γραμματέας κ. Κωνσταντινιά Μπρέντα επισκέφτηκαν στις 8 Ιανουαρίου 2016 τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρίστο Σινάνη στο γραφείο του Δήμου.

Οι δύο εκπρόσωποι του Συλλόγου αφού ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για την έγκριση της σύστασης του Συλλόγου τους από το σχετικό Ειρηνοδικείο που ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2015, του εξέφρασαν και την επιθυμία τους για την συμμετοχή του Συλλόγου τους στα δρώμενα του Δήμου σε θέματα επαγγελματικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά.

Ο κ. Χρίστος Σινάνης ευχήθηκε στο νεοσύστατο Σύλλογο καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων του εκφράζοντάς τους την υποστήριξή του.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.