Η απάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας στην επιστολή – αίτηση του Παναγιώτη Γ. Μήτσιου για την μετονομασία του πάρκου Θεόπετρας

4 Ιουλίου, 2016 13:03 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Συνέντευξη εφ” όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ράδιο Σταγών και τον Βαγγέλη Γκιάτα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος.

Σε ερώτηση του κ. Γκιάτα σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στο Δήμο Καλαμπάκας ο αδερφός του αδικοχαμένου Σάκης Μήτσιου, Παναγιώτης ζητώντας από το Δήμο να δώσει στο πάρκο της Θεόπετρας το όνομα του Σάκη και να καθιερωθεί η 1η Ιουλίου ως ημέρα Μνήμης για την Καλαμπάκα με αφορμή το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον αδερφό του, για να γίνει αφορμή υπενθύμισης σε κάθε εργάτη, σε κάθε δικό μας παιδί, ότι δεν πρέπει να εργάζεται χωρίς τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας ο Δήμαρχος Καλαμπάκας είπε: » αρχικά θέλω να πω στην οικογένεια του παιδιού πως ότι και να πούνε έχουν απόλυτο δίκιο. Ο πόνος του χαμού του παιδιού τους δεν απαλύνεται ότι και να γίνει. Όσον αφορά τις προτάσεις που κατέθεσε ο Παναγιώτης υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υλοποιηθεί καμία καθώς είναι σε εξέλιξη το δικαστήριο της υπόθεσης. Δεν κλείνω τη πόρτα αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι, στο μέλλον τίποτα δεν αποκλείω. »

Δείτε εδώ την επιστολή του Παναγιώτη Μήτσιου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.