Η απάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας στην επιστολή – αίτηση του Παναγιώτη Γ. Μήτσιου για την μετονομασία του πάρκου Θεόπετρας

admin
admin
4 Ιουλίου 2016, 13:03

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ράδιο Σταγών και τον Βαγγέλη Γκιάτα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος.

Σε ερώτηση του κ. Γκιάτα σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στο Δήμο Καλαμπάκας ο αδερφός του αδικοχαμένου Σάκης Μήτσιου, Παναγιώτης ζητώντας από το Δήμο να δώσει στο πάρκο της Θεόπετρας το όνομα του Σάκη και να καθιερωθεί η 1η Ιουλίου ως ημέρα Μνήμης για την Καλαμπάκα με αφορμή το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον αδερφό του, για να γίνει αφορμή υπενθύμισης σε κάθε εργάτη, σε κάθε δικό μας παιδί, ότι δεν πρέπει να εργάζεται χωρίς τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας ο Δήμαρχος Καλαμπάκας είπε: » αρχικά θέλω να πω στην οικογένεια του παιδιού πως ότι και να πούνε έχουν απόλυτο δίκιο. Ο πόνος του χαμού του παιδιού τους δεν απαλύνεται ότι και να γίνει. Όσον αφορά τις προτάσεις που κατέθεσε ο Παναγιώτης υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υλοποιηθεί καμία καθώς είναι σε εξέλιξη το δικαστήριο της υπόθεσης. Δεν κλείνω τη πόρτα αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι, στο μέλλον τίποτα δεν αποκλείω. »

Δείτε εδώ την επιστολή του Παναγιώτη Μήτσιου

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .