Οι απανταχού Θεσσαλοί

13 Ιουλίου, 2015 07:42 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_Pagosmios7_DCE

Σε μια  πολύ  κρίσιμη για τη χώρα και το έθνος  περίοδο  πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο  και την Κυριακή  στη Λάρισα  το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο -Αντάμωμα Θεσσαλών με θέμα «Θεσσαλικός Πολιτισμός και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες»  με διοργανωτή  την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Πολλά  και ενδιαφέροντα  τα όσα ακούστηκαν  και αφορούν  την παγκόσμια  κοινότητα των απανταχού Θεσσαλών  που διαπρέπει  επαγγελματικά  , κοινωνικά  , πολιτιστικά  σε όλα τα μήκη και πλάτη  του πλανήτη  με συνδετικό κρίκο  όλων την Συνομοσπονδία .

Ένα από τα σημαντικά  θέματα πάντως που , μεταξύ  όλων των άλλων ,  τέθηκαν  στην συνάντηση  η  στήριξη της υποψηφιότητας της Λάρισας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα  .

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κοινότητες που κρατούν όρθια την Ελλάδα , την ιστορία και τον πολιτισμό  της  σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση σαρώνει τα πάντα στο διάβα     της !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.