Οι απανταχού Θεσσαλοί

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Ιουλίου 2015, 07:42

Σε μια  πολύ  κρίσιμη για τη χώρα και το έθνος  περίοδο  πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο  και την Κυριακή  στη Λάρισα  το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο -Αντάμωμα Θεσσαλών με θέμα «Θεσσαλικός Πολιτισμός και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες»  με διοργανωτή  την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Πολλά  και ενδιαφέροντα  τα όσα ακούστηκαν  και αφορούν  την παγκόσμια  κοινότητα των απανταχού Θεσσαλών  που διαπρέπει  επαγγελματικά  , κοινωνικά  , πολιτιστικά  σε όλα τα μήκη και πλάτη  του πλανήτη  με συνδετικό κρίκο  όλων την Συνομοσπονδία .

Ένα από τα σημαντικά  θέματα πάντως που , μεταξύ  όλων των άλλων ,  τέθηκαν  στην συνάντηση  η  στήριξη της υποψηφιότητας της Λάρισας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα  .

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κοινότητες που κρατούν όρθια την Ελλάδα , την ιστορία και τον πολιτισμό  της  σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση σαρώνει τα πάντα στο διάβα     της !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .