Η ανέγερση και νέου Ιερού Ναού διχάζει τους κατοίκους της Θεόπετρας

22 Σεπτεμβρίου, 2015 18:08 Επιμέλεια: /

theopetra naos

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στην Θεόπετρα , συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου με αφορμή το θέμα που προέκυψε για την ανέγερση νέου Ιερού Ναού στο χωριό.
Οι δύο τοπικοί σύμβουλοι έχουν αντίρρηση στην πρόταση του Προέδρου να δοθεί έκταση στο πάρκο που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού , όπως και ένα οικόπεδο εντός του οικισμού.
Δεν είναι αντίθετοι ως προς την ανέγερση του Ναού , θεωρούν όμως ότι θα αλλοιωθεί η περιοχή και θα χαλάσει η εικόνα , πέραν του ότι η περιοχή υπόκειται σε Αρχαιολογικές δεσμεύσεις.
Ο Πρόεδρος του χωριού κος Παπαβασιλείου δεν έχει αντίρρηση να δοθεί κοινοτικό οικόπεδο που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.
Διχασμένοι πάντως φαίνεται να είναι και οι κάτοικοι αφού πολλοί κάποιοι συμφωνούν με τον Πρόεδρο και κάποιοι με τους Συμβούλους.
Πιστεύουμε ότι πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και οποιαδήποτε απόφαση να παρθεί χωρίς ακρότητες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.