Η αλήθεια

22 Ιουλίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

agrotis_medium_DCE

Η υπεύθυνη στάση των κομμάτων που ψήφισαν   την συμφωνία δεν φαίνεται να κράτησε πολύ καθώς η γάγγραινα του πελατειακού συστήματος τείνει να  την ακυρώσει με τις γνωστές συνέπειες για την χώρα .

Συγκεκριμένα  στην ψήφιση των προαπαιτούμενων  για την εμπέδωση της  εμπιστοσύνης  ανακαλύπτεται  η  καταστροφή της αγροτικής οικονομίας με τα μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα που προτείνονται να τεθούν σε εφαρμογή και που αναμφίβολα έχουν οικονομική επιβάρυνση στο αγροτικό εισόδημα , πλην όμως  αποφεύγεται το γεγονός ότι οι αγρότες είναι η μόνη κοινωνική τάξη που έμεινε σχεδόν αλώβητη από την κρίση .

Τώρα , πως συμβιβάζεται η συνέχιση των ενισχύσεων – επιδοτήσεων στην πρωτογενή παραγωγή και η εισαγωγή  σχεδόν του 70% των  αγροκτηνοτροφικών  προϊόντων , προφανώς  γιατί η εγχώρια παραγωγή δεν επαρκεί για τις ανάγκες μας , είναι ένα σχήμα οξύμωρο , που μάλλον επιβάλλει περισσότερη μελέτη για τα πραγματικά προβλήματα της αγροτικής  μη  παραγωγής στην χώρα  μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.