Βαριές κουβέντες του διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμπάκας κατά Αγοραστού – Μιχαλάκη – Αναγνωστόπουλου

admin
admin
28 Ιουλίου 2016, 09:02

Η ανακοίνωση που θύμωσε τον Διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμπάκας κο Μάνθο Σκύφτα  ανέφερε τα κάτωθι : << Αγροτικός ιατρός μετά από χρόνια στα Τρία Ποτάμια Ασπροποτάμου. Αρχή φόρμαςΜετά από επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Νευροχειρουργού Δρ Βασίλη Αναγνωστόπουλου  με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος) κ. Νέστορα Αντωνίου – μετά απόσυνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και την σύμφωνη γνώμη τουΠεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού-,κατορθώθηκε η παρουσία Αγροτικού Ιατρού μετά από χρόνια, στο γεωμετρικό κέντρο των βλαχοχωρίων του νομού Τρικάλων, στα Τρία Ποτάμια, για δύο ημέρες την εβδομάδα, την παρούσα καλοκαιρινή περίοδο. Αν σκεφτούμε την σημερινή κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Χώρας μας και τις δυνατότητες που υπάρχουν, είναι ένα μεγάλο απόκτημα, δεδομένου πως ο ανθρώπινος πληθυσμός σε αυτά τα χωριά, αυτή την εποχή, αυξάνεται και υπερβαίνει τις 10.000 και καλό είναι ο Τρικαλινός πολίτης αλλά και ο κάθε επισκέπτης να αισθάνεται ένα αίσθημα ασφάλειας, δεδομένου πως το αγαθό της ατομικής υγείας είναι το τελευταίο που θα απεμποληθεί!>>.

Είναι όλα ψέματα τονίζει ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κος Μάνθος Σκύφτας διαβάζοντας τα παραπάνω  , εξέδωσε  δική του ανακοίνωση με τίτλο ¨Η Αλήθεια για την παρουσία Αγροτικού Ιατρού στην    περιοχή « Τρία Ποτάμια » Ασπροποτάμου¨ , η οποία εμπεριέχει σκληρές λέξεις αλλά και ειρωνικές εκφράσεις κατά των κκ. Αγοραστό , Μιχαλάκη και Αναγνωστόπουλο.

Η επιστολή αναφέρει: << Μετά από σχετικό δημοσίευμα στις εφημερίδες για την παρουσία Αγροτικού Ιατρού στην περιοχή «Τρία Ποτάμια» Ασπροποτάμου, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Δυστυχώς εκείνο το κωμικό και απαράδεκτο « κατόπιν ενεργειών μου» των παλαιάς κοπής πολιτικών, επανήλθε στην επικαιρότητα από τους σημερινούς τοπικούς άρχοντες της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, μετά από επίμονες προσπάθειες (πάλι καλά που δεν ζήτησαν τη βοήθεια ανωτέρων πολιτικών προσώπων από την Αθήνα) κατάφεραν την παρουσία Αγροτικού Ιατρού στα «Τρία Ποτάμια» μετά από χρόνια(!!!)

Δηλαδή κατάφεραν να δώσουν λύση σε ανύπαρκτο πρόβλημα. (συγχαρητήρια).

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε πρόγραμμα επίσκεψης του Ιατρού στην περιοχή , αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε υπάρχει πρόγραμμα επισκέψεων του Αγροτικού Ιατρού από τα τέλη Ιουνίου.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι για το πρόγραμμα επισκέψεων όλων των Αγροτικών Ιατρών στα δεκαεπτά (17) Περιφερειακά Ιατρεία υπεύθυνος να το συντάξει, αλλά και για την εφαρμογή του, είναι μόνο ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ.Καλαμπάκας όπου υπάγονται τα δεκαεπτά (17) Περιφερειακά Ιατρεία.

Οι άρχοντες της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τα δικά τους σοβαρά προγράμματα που έχουν σχέση με την παρουσία τους  σε κοινωνικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και για τα πανηγύρια και ας περιορίσουν την υπεροψία και την αλαζονεία που αποκτούν από την άσκηση της εξουσίας.

Η παροχή υπηρεσιών Υγείας σε όλους τους πολίτες είναι έργο και ιερή υποχρέωση των Ιατρών που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη και δεν έχουν οι πολίτες καμία απολύτως υποχρέωση σε κανέναν.

Αυτά για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, κόντρα στα ψέματα και τις ανακρίβειες >> .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .