Ι.Αγρυπνία τελέστηκε προς τιμήν των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων

20 Μαΐου, 2016 11:30 Επιμέλεια: /

SAMSUNG CSC

Ι.Αγρυπνία τελέστηκε προς τιμήν των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων στον ομώνυμο Ι.Ναό στην πόλη της Καλαμπάκας. Οι πιστοί προσκυνητές, υποδέχτηκαν τα Άγια Λείψανα των Οσίων που έζησαν στον απαράκλητο τόπο των Μετεώρων, τον οποίο  κατέστησαν με τους ασκητικούς τους αγώνες, τόπο καθαγιασμένο, τόπο ποτισμένο με αγιασμό και ιδρώτα, τόπο ζυμωμένο με αίμα και ουρανό!

Της Ι.Αγρυπνίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως και καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ.Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης,  καθώς συμμετείχαν Ιερομόναχοι και μοναχοί των υπολοίπων Ι.Μονών των Μετεώρων, αλλά και ιερείς της Μητροπόλεως. Εκτός των Ι.Λειψάνων των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, οι πιστοί είχαν και την ευλογία να προσκυνήσουν και το τίμιο Λείψανο της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας το οποιο φυλάσσεται στην Ι.Μ.Αγ. Στεφάνου Μετεώρων.

Τους ύμνους έψαλε ο Χορός »ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟ ΨΑΛΤΗΡΙ»

Από την ιστοσελίδα της Ι.Μητροπόλεως

imsm.gr/

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.