Ι. Αγρυπνία στην Ι.Μ. Υπαπαντής Αγίων Μετεώρων

25 Μαΐου, 2017 10:53 Επιμέλεια: /

SAM_9175

Με αφορμή την Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τελέστηκε Ι.Αγρυπνία στην Ι.Μ.Υπαπαντής της οποίας το Καθολικό ήταν αφιερωμένο στην Ανάληψη.

Η Ι.Μονή είναι Μετόχι της Ι.Μ.Μ.Μετεώρου και της Αγρυπνίας προεξήρχε ο Καθηγούμενος και Πρωροσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. Νήφωνας Καψάλης.

Οι πιστοί προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να απολαύσουν ένα μοναδικά κατανυκτικό κλίμα, που τόσο ξεχωριστά προσφέρει η συγκεκριμένη Ι.Μονή η οποία είναι χτισμένη μέσα στη σπηλιά του βράχου στην έρημο των Αγίων Μετεώρων.

agiameteora.net

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.