Η αγάπη και προσφορά

11 Μαΐου, 2015 00:39 Επιμέλεια: /

DSC_2316_DCE

Πολλές πρωτοβουλίες προσφοράς στην γενέθλια γη του καθενός μας οφείλονται στην ανυπόκριτη αγάπη.
Αυτό το στοιχείο νομίζω οδήγησε τον Κώστα Σγουραλή να δουλέψει και να δημιουργήσει το μουσείο λαϊκού πολιτισμού στην Αχλαδέα όπου την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και ουσιαστικά εγκαινιάστηκε η νέα περίοδος που φιλοξενεί τον κλάδο της υφαντικής .
Πάντως στις προθήκες του μουσείου εκτίθενται παραδοσιακά υφαντά στον αργαλειό που κοσμούσαν τα σπίτια καθώς αποτελούσαν στοιχεία της ζωής και της καθημερινότητας των ανθρώπων .
Όλα αυτά τα στοιχεία ο κύριος Σγουραλής τα μάζεψε και δημιούργησε αυτό το μουσείο που πια μπορεί να αποτελέσει επισκέψιμο χώρο για όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτιστικό πλούτο των Χασίων .
Το ενδιαφέρον ; Ότι το εν λόγω μουσείο έχει ικανοποιητική επισκεψημότητα κάτι που δικαιώνει τους εμπνευστές του !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.