Οι 100 μέρες

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Δεκεμβρίου 2014, 08:05

Ήδη οι δημοτικές αρχές που προέκυψαν από την λαϊκή ετυμηγορία του περασμένου  Μαϊου    και ανέλαβαν την ευθύνη διαχείρισης των δήμων την 1η Σεπτεμβρίου , έκλεισαν  100 μέρες  και λίγο έως πολύ έδωσαν το στίγμα των προθέσεών τους .

Ο δήμαρχος Τρικκαίων λ.χ έκανε δημόσιο απολογισμό του έργου που συντελέστηκε σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα και  σκιαγράφησε  επιλογές και πολιτικές που θα γίνουν στο μέλλον .

Πολλοί ρωτούν αν και ο Χρήστος Σινάνης θα προχωρήσει σε κάτι αντίστοιχο . Ερώτημα που εμείς μεταφέρουμε  προς τον δήμαρχο .

Βέβαια  η σημερινή δημοτική αρχή  από την ανάληψη των καθηκόντων της επιχειρεί , όπως διατείνονται παράγοντές της , να αλλάξει  τον τρόπο ενημέρωσης εγκαινιάζοντας την διαδικασία της  συνέντευξης τύπου  κάτι που δεν φαίνεται να  χρησιμοποιεί  στην προκειμένη περίπτωση (απολογισμό 100 πρώτων ημερών) όπως πολλοί δημότες απαιτούν .

Αγαπητοί μου , εσείς μπορεί να θέλετε να πληροφορηθείτε αλλά  ο δήμαρχος διατείνεται πως  το έργο  δεν περιγράφεται με κουβέντες  αλλά φαίνεται στην πράξη .

Σεβαστόν  αλλά όχι  δεκτόν  κατά την ταπεινή  μας γνώμη !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .