Γράφει αναγνώστης – Δώστε όνομα και επώνυμο του εγκληματία όταν κακοποιούν τα ζώα

13 Ιουνίου, 2016 19:01 Επιμέλεια: /

Animals (75)

Είναι αλήθεια ότι το θέμα με τα αδέσποτα στο Νομό μας παρουσιάζει μία προβληματική που πιστεύω όμως πως έχει λύση και οι αρμόδιοι γνωρίζουν καλύτερα. Δεν είναι ένα θέμα δηλαδή που δεν λύνεται.

Από την άλλη, άλλα δύο σκυλάκια θανατώθηκαν με δηλητήριο στην Καλαμπάκα. Και η ιδιοκτήτρια απαρηγόρητη διερωτάται πως δεν πείραξαν κανέναν. Πραγματικά δεν χρειάζεται να πειράξουν κανέναν τα σκυλάκια. Αρκεί που υπάρχουν καθάρματα σαν αυτούς που βάζουν φόλες και τα κακοποιούν. Δεν θέλω να αναφερθώ στα βασανιστήρια που μπορούν να υποστούν οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι με τα αθώα τους ματάκια ανήμποροι ζουν το μαρτύριο αυτό από ανθρώπους που είναι δολοφόνοι και τους αξίζουν όλες οι δίκαιες και προβλεπόμενες ποινές από τον νόμο.

Αν θέλουν αυτοί οι άκαρδοι εγκληματίες, αυτά τα καθάρματα να το παίξουν μάγκες, ας έρθουν να βρουν εμένα και όλους εμάς που αγαπάμε κάθε τι που ο Θεός δημιούργησε και ζει στη φύση. Αν θέλουν να δείξουν το νταβατζηλίκι τους ας έρθουν σε μένα πρώτα και σε όλους εμάς που νιώθουμε αγάπη από την παρουσία των ζώων. Αν θέλουν να δείξουν τον ανδρισμό τους, τους προκαλώ να έρθουν και να αναμετρηθούν με τους φιλόζωους και όχι με ανυπεράσπιστα ζωάκια. Σας υπόσχομαι πώς να πιάσω οποιονδήποτε να βασανίζει και να κακοποιεί ζώο θα τον σύρω στην αστυνομία και θα μετανιώσει την ώρα που έπραξε την ηλίθια του ενέργεια.

Είναι πλέον καθήκον της κοινωνίας, όλων μας, ακόμη και όσων δεν έχουν ζώα στο σπίτι τους να μιλήσουμε, να μην φοβηθούμε και να καταγγείλουμε στην αστυνομία τις βαναυσότητες των εγκληματιών «ανθρώπων». Να μην φοβηθεί κανείς και ποτέ. Οι νόμοι όπως γνωρίζετε είναι πιο αυστηροί από ποτέ και δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑΝ ατιμώρητο που διαπράττει αυτό το έγκλημα της κακοποίησης και της δολοφονίας των μικρών μας φίλων. Και μην ξεχνάτε τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου ακόμη και από τους ίδιους τους ανθρώπους. Σου δίνουν αγάπη και μπορούν ακόμη και να δακρύσουν γιατί έχουν συναισθήματα οι ψυχούλες αυτές εν αντιθέσει με τους κακοποιούς βασανιστές που δεν έχουν σημείο ευαισθησίας στις άκαρδες και άρρωστες ψυχές τους.

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΖΩΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

 

Ηρακλής Φίλιος

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.