Το γλέντησαν οι Αρβαντόβλαχοι Νέας Ζωής Καλαμπάκας στο χορό του Συλλόγου τους

admin
admin
10 Μαρτίου 2019, 11:05

Για ακόμη μια χρονιά  δυναμικό παρών έδωσαν οι Αρβαντόβλαχοι Νέας Ζωής , στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού τους συλλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο γνωστό κοσμικό κέντρο ¨ΣΤΕΦΑΝΗΣ¨.
Οι κάτοικοι και φίλοι του χωριού ξεπερνώντας οικονομικές δυσκολίες και πολλά άλλα που δεν επιτρέπουν συμμετοχή και ψυχαγωγία , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού τους , δίνοντας με την παρουσία τους το στίγμα ότι στηρίζουν τις προσπάθειες για την διατήρηση των ηθών και εθίμων του χωριού τους , την πλούσια ιστορία και παράδοσή τους .
Η μεγάλη και ζεστή σάλα της «ΣΤΕΦΑΝΗΣ» πλημμύρισε από κέφι , από πολιτισμό , από παράδοση από αισιοδοξία , από ελπίδα για το αύριο αυτού του χωριού με του ολοζώντανους και ζεστούς ανθρώπους που μέσα από τον καθημερινό τους μόχθο , τον αγώνα της ζωής , μένουν πιστοί στις επιταγές  της παράδοσης και ιστορίας .
Να πούμε ότι ακολούθησε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων,  όπου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν δείγμα της δουλειάς που γίνεται.

Ακολούθησε  πλούσια λαχειοφόρος και γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .